tirsdag 31. januar 2012

Moo


Da har mine foreldre reist ut i verden igjen og da passer det fint å skrive litt i bloggen igjen, slik at de kan følge med hva barnebarnet deres foretar seg i kalde nord. De har reist til Sør-Amerika og skal være borte i 2 mnd, så da er det fint med litt oppdateringer. Min mor skriver også blog, så da kan vi følge hverandre! For de som er interesserte kan bloggen til min mor leses her. Den er på fransk og engelsk.

Theo har valgt seg en bestevenn, en grønn tøyku som vi har valgt å kalle Moo. Han er veldig glad i denne kuen, og må ha denne når han skal sove. Det hele begynte med at jeg ville finne noe som skulle hjelpe ham å sove, så da brukte vi kuen (som han likte godt fra før av) til å kose med når jeg ammet ham, slik at han fikk koselige assosiasjoner med denne. Aner ikke om det er derfor, men han er iallefall blitt mye lettere å legge, han sovner helt av seg selv, uten pupp, og har hatt flere netter uten nattmåltid. Han våkner, men sovner igjen av seg selv. Det er selvsagt enda noen kvelder og netter der er pupp er bra for å sove, men det går iallefall riktige veien. Jeg ammer ham, legger ham, og så ligger han og leker med Moo en 5-10 minutters tid før han sovner. Håper det fortsetter slik!

I dag måtte imidlertid Moo en tur i vaskemaskinen og tørketrommel...han ble gulpet litt på, i tillegg til at Theo sutter mye på ham... Moo var litt svimmel etter tørketrommelen, men også veldig glad for å være ren igjen!

Ellers har været vært strålende i dag (men kaldt), så da gikk vi til Kleppestø, tok en kakao på Baker Brun, fikk handlet litt og så tok vi bussen tilbake. En koselig dag!