søndag 4. mars 2012

VårryddingDenne helgen har vi ryddet og sagd ned trær! Den store vårryddingen er begynt, men langt fra avsluttet. Vi har (nesten) tømt garasjen for boss og skrot som sakte men sikkert tok over store deler av garasjen. Dette var papp etter flyttingen, mye emballasje, og så var det en del skrot etter oppussingen. Sammen med den gamle varmepumpen ble dette levert til miljøstasjonen. Så fikk vi plass til å på nytt fylle garasjen, denne gangen med en gammel sofa som vi har hatt stående, litt for lenge, hos bestemoren til en venninne... Den er ikke noe fin og skal videre til miljøstasjonen på neste tur ut der.

Ellers har vi fått sagd ned en hel del trær, vi har veldig mange grantrær på eiendommen, og mange stod litt for tett, så her har vi rensket. Sveinung har sagd, mens meg og Theo har ryddet bod og bært litt kvister. Å ha Mr.Theo på ryggen i bæreselen er rett og slett helt genialt! Han storkoser seg og jeg får gjort kjempemye. Vi har stort sett vært ute i dag, bortsett fra da han skulle sove og spise. Theo har vært i strålende humør i dag, så det er tydelig at han liker å være med oss ute mens vi jobber.

Nå gjenstår det å sage opp resten av trærne, og få kløyvd det, så har vi masse ved til vinteren. Nå er vi trøtte, så nå skal det slappes av med TV og pittelitt sjokolade!
1 kommentar: