søndag 20. november 2011

Et halvt år...


Da er det 6 måneder siden Theo ble født, og tiden har gått så veldig veldig fort. Jeg synes det er vanskelig å forstå at det allerede er gått et halvt år.

Vi hadde igjen en dårlig natt med lite søvn, og Theo sov heller ikke så bra på dagen i dag. Men han var i strålende humør, og meg og Theo tok en liten tur på besøk til noen venner, Maya og Warren. De har to barn, og de er så snille med Theo! De ville gjerne gi ham både kjeks og leker. :-)

Mens vi var der, har pappaen i huset her jobbet videre med å gjøre ferdig barnerommet. Nå gjenstår kun litt tapetsering, og så begynner det å bli innflytningsklart. Om ikke lenge skal vi prøve å flytte Theo på eget rom, kanskje han, og vi, sover bedre da... (er jo lov å håpe).

Da er helgen over, og igjen har den gått altfor fort! Skulle ønske at pappaen i huset kunne vært mer hjemme, men det lar seg jo vanskelig gjøre. Med lite søvn og en aktiv Theo hadde det vært deilig med litt mer fri innimellom...Jeg savner litt det å kunne sove en hel natt for eksempel. Tenk, det er 6 måneder siden jeg sov en hel natt sammenhengende... Men, det er vel en av "gledene" ved å ha småbarn! Heldigvis er det meste ved å ha en bebis bare koselig, og sove, det kan man gjøre når man blir gammel!

1 kommentar:

  1. Gratulerer med dagen :) Tiden flyr, så det er bare å prøve å nyte den. kose dere masse. Klem

    SvarSlett