torsdag 24. november 2011

Babysang


I går var vi på babysang. Vi har gått på kurs ved Bergen kulturskole, og det har vi gjort siden Theo var 3 mnd gammel. I går var siste gang for vår del, siste gang er neste onsdag, men da er vi på kontroll på helsestasjonen og rekker det ikke. Theo liker seg godt på babysang, mer nå enn i begynnelsen, da var han mest opptatt av å se på de andre voksne der. Nå er han veldig interessert i de andre babyene, men også i lydene og tingene vi bruker. Vi koser oss! Så spørs det om vi fortsetter på neste kurs, altså fra 6 mnd til 12 mnd... Det er jo veldig koselig, men det er også litt stress å ha en fast avtale hver uke. Det er ikke alltid det passer med Theo sin soving eller dagsform... Jeg skal tenke på det!

Kvelden ble avsluttet med en god middag på Dickens sammen med fjasedamene i klubben. Årets første pinnekjøtt er herved fortært! Det var godt. :-)

I dag har vi besøkt en venninne som skal åpne eget apotek i Olsvik, på (det enda uåpnede) apoteket. Det var veldig koselig, vi drakk kaffe og spiste pepperkaker. Jeg er imponert over at hun starter opp sitt eget apotek og tror det kommer til å bli skikkelig bra! Lykke til til henne!

Dagen i dag ble avsluttet med litt trim sammen med noen venninner. Vi leier en gymsal hver torsdag, i dag var det fotball, hoppetau og sirkeltrening. Veldig gøy! Så da er dagen over, og det er på tide å finne sengen. God natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar