torsdag 17. november 2011

Tantebesøk




Etter en urolig natt, igjen, var det godt å kun være hjemme. Vi fikk besøk av min søster Kristin som ville kose litt med Theo. Til å begynne med var han litt skeptisk, litt "suraleppe", når begynte det egentlig?! Før var jo alle som ga ham oppmerksomhet bestevennene hans, men nå begynner han å bli med skeptisk. Ut på tur, som vanlig, måtte vi jo, men denne gangen var det tante Kristin som bar ham i bæreselen. Det gikk veldig bra, og Theo var strålende fornøyd med å av og til titte opp på tanten sin og av og til bort på mammaen sin, for å forsikre seg om at hun fremdeles var med.

På turen gikk vi innom Det røde hus som ligger nede ved havnen i Strusshamn. Det er Askøy Brukskunstlag som driver det, og der kan man kjøpe mye fint! Jeg trengte jo en lue og fant en fin og varm en. I tillegg selger de nå i førjulstiden hjemmelagde julekaker, og det måtte vi jo ha til kaffen etter turen! Selvom vi egentlig ikke hadde trengt dem, siden Kristin hadde tatt med seg eplekake og is! Men det kan da aldri bli for mye kake?

Nå sover Theo, mannen er på trening og jeg sløver på sofaen... Krysser fingerene for en natt med mye søvn!

1 kommentar:

  1. Så koselig! Visste ikke at Det røde hus var åpent, må gå en tur i Strusshamn en dag. Satser på at vi også klarer å sjarmere Theo i morgen! Ønsker deg en zzzznorkende natt :)

    SvarSlett